Exklusiv och prisvärd julklapp till pappa 2023

Ibland kan det vara svårt att hitta den där perfekta julklappen till pappa. Men om du letar efter en lyxig och exklusiv julklapp som håller måttet kan du sluta leta nu. Vi har nämligen samlat våra fyra populära produkter nedan, som är lyxiga samtidigt som de inte lämnar ett hål i din plånbok. 

Populära herrparfymer runt 500 kronor

Vi på White Horse har utvecklat en parfym som både är manlig och nutida. Med en basdoft av rosenolja och lagring på ekfat har vi skapat en doft som passar alla. Du kan både använda den som rakvatten, samtidigt som du kan ha den på resten av kroppen också. Dess unika doft skapar en känsla av fräschhet och lyx! Investera i en present som kommer uppskattas av pappa redan idag eller varför inte unna dig själv? 

Rakvatten som doftar gott och gör bra för huden

Om du inte söker efter en stark doft så har vi ett alternativ för dig med. Ibland kanske man bara vill ana en liten doft, speciellt om man vill ha något mer subtilt till vardagen. Då kan vår after shave-lotion vara något för dig. Samma härliga och exklusiva doft men i ett rakvatten som inte doftar lika intensivt men som ändå håller hela dagen. Detta rakvatten sätter verkligen pricken över i:et på din rakning och lämnar huden med en frisk och välmående känsla.