White Horse stolt sponsor av Team Rynkeby - God Morgon

Vi stödjer barn med allvarliga sjukdomar via Team Rynkeby

Vi sponsrar Team Rynkeby – God Morgon vilket är ett europeiskt cykelprojekt som årligen cyklar till Paris för att samla in pengar till förmån för allvarligt sjuka barn. 2022 kommer man vara mer än 2650 cyklister och 550 servicedeltagare från 9 olika nationer, fördelade på 65 lag som cyklar för barnens räkning. Alla deltagare samlar sponsorer where to buy clen innan resan och genom åren har fonden samlat in över en halv miljard kronor till barn med allvarliga sjukdomar i nio länder.

PRESSINFORMATION

Hur gott doftar ishockey?

Tillfälligheter. Tänk vad tillfälligheter kan betyda mycket. Som när innehavaren av varumärket White Horse – Leif Jonas – beslutade sig för att relansera den sedan 50- och 60-talen så populära herrserien. Det har ägnats mycket tid åt att identifiera målgrupper, hitta media- och marknadsföringskanaler samt försäljningsställen mm.

Plötsligt dyker en artikel i DN upp, det handlar om Vita Hästen – hockeylaget. Killar, tuffa tag och entusiastisk publik mm. OK – det handlar om herrar, män, grabbar och väldoft… Saken var klar, kontakter togs och nu, sedan säsongsstart hösten 2017 sprids en klart annorlunda doft i lagets omklädningsrum och på flera platser kring matcharenorna – White Horse!.

1967 grundades hockeylaget Vita Hästen efter att två konkurrerande klubbar beslutat att gå samman. Ena laget spelade i vita tröjor – det andra laget hette Sleipner, som anspelade på den åttafotade hästen i nordiska mytologin. I början av 70-talet blev Vita Hästen det officiella namnet och mot slutet av –80 och i början av 90-talet nådde laget stora framgångar både på och utanför isen. Efter många slitsamma år, närmare bestämt 18, är laget tillbaka i eliten och i år under hockeyklubbens 50 årsjubileum förenas alltså Vita Hästen och White Horse.

Precis så resonerar de som nu relanserar, den sedan långa tider så populära herrserien White Horse. I hela Norden, framför allt i Norge och Finland, såldes de helsvenska produkterna till män som gillade att synas och dofta gott. Och fortfarande väcks minnen när dagens herrar får bekanta sig med de speciella dofterna – White Horse After Shave, Eau de Toilet och Hårvårdscreme ingår i sortimentet som nu kommer att synas ute på och omkring svenska hockeyarenor.

Så nu är svenska hockeylag inte bara välspelande – utan även väldoftande!

White Horse produkterna marknadsförs i Sverige av White Horse Products.

Kontaktperson är Leif Jonas 070-395 34 11

Mer info och möjligheter att beställa finns på whitehorseperfume.com

Vita hästen
White horse - vita hästen rinksponsor

Det börjar dofta gott om svensk motorsport!

Den minnesgode och insatte i svensk motorsport, minns säkert hur lite mer udda varumärken och dess företrädare intresserade sig för att synas kring bilsporten på 60- och 70-talen. Man förstod att här fanns en spännande potential att nå ut med sina produkter på nya och oprövade marknader. Många minns säkert herrserien Mennen som bl a sponsrade Picko Troberg under några år. Pierre Robert med serien PR for Men, var också ofta sedda på svenska tävlingsbilar på 60- och 70-talet

Precis så resonerar företaget som nu relanserar, den vid dessa tider så populära herrserien White Horse.I hela Norden, framför allt i Norge och Finland, såldes de helsvenska produkterna till män som gillade att synas och dofta gott.

White Horse After Shave, Eau de Toilet och hårvårdscreme ingår i sortimentet som nu kommer att synas ute på svenska motorbanor.

I samband med svensk motorsports premiumklass, STCC, körs en intressant formelbilsklass – Formel STCC Nordic. En europeisk enhetsklass som är både snabb, spännande och samtidigt plantskola för unga talanger som vill visa att de är nästa generation Formel 1-förare.

White Horse produkter marknadsförs av White Horse Products. Kontakt: info@whitehorseperfume.com

White Horse
White Horse
Tilbud!
Opprinnelig pris var: 545,00 Nok.Nåværende pris er: 435,00 Nok.